Μιλώντας στο ραδιοσταθμό του Flash ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δε θα κάνει κόμμα, επειδή το όνομά της ακούστηκε στην υπόθεση της Siemens(!)

Όπως τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο δεύτερος λόγος που η κ. Μπακογιάννη δε θα προχωρήσει στη σύσταση του κόμματος που αναμένουν όλοι είναι ότι δε θα επαναλάβει την ιστορία του Κ. Μητσοτάκη το ’65. «Αυτό το πλήρωσε πολύ ακριβά ο Κ. Μητσοτάκης που θα είχε γίνει πρωθυπουργός πολύ νωρίτερα, αν δεν τον ακολουθούσε αυτή η ιστορία», είπε.

Επίσης απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας πως «όποιος κάνει εκλογές τώρα θα φάει ξύλο. Είναι υπερβολικό να κάνουμε εν μέσω κρίσης, τρεις εκλογές μέσα σε τρία χρόνια».

Στη συνέντευξή του ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να καταψηφίσει το ασφαλιστικό, όπως έπραξε και με τους όρους του μνημονίου.

Υποστήριξε ότι τα νομοσχέδια που έρχονται «είναι βάρβαρα και θα λειτουργήσουν αρνητικά απέναντι στην κοινή γνώμη» και πρόσθεσε ότι «θα ξεχειλίσουν το κύμα οργής, που συνεπικουρούμενο και από τον Τύπο ο οποίος τα προβάλλει στον υπερθετικό βαθμό θα οδηγήσουν σε εξέγερση».

Αναφερόμενος, τέλος, στο συνέδριο της ΝΔ είπε ότι «πρόκειται για έναν μονόλογο του κ. Σαμαρά».