Με μία ζεστή και γεμάτη κέφι εκδήλωση, που είχε έντονα εορταστικό «άρωμα» ολοκληρώθηκε ο γλυκός θεσμός της ΓΙΩΤΗΣ για το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2017», που έγινε αισίως 2 ετών! Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy, οι 10 φιναλίστ «ζαχαρόπλασαν» ευφάνταστα και νόστιμα, σπιτικά γλυκά, πάνω σε δικές τους συνταγές με αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ. Κριτές των δημιουργιών τους ήταν η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εμπνευσμένος food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και η Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΓΙΩΤΗΣ. Την εκδήλωσε παρουσίασε η Νόνη Δούνια.
«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2017» της ΓΙΩΤΗΣ
Η ΓΙΩΤΗΣ βραβεύει για δεύτερη χρονιά τη ζαχαροπλαστική φαντασία
