Μεγάλη ένταση υπήρξε πριν από λίγη ώρα κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου στο υπουργείο Μεταφορών όταν κάτοικοι και επαγγελματίες της Μάνδρας που επλήγησαν από τη μεγάλη καταστροφή, ξέσπασαν μόλις ανέβηκε στο βήμα η Ρένα Δούρου.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του ο Alpha οι επαγγελματίες που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου εξαγριώθηκαν και άργησαν να φωνάζουν, ενώ απαιτούσαν από την κ. Δούρου να μάθουν ποιες θα είναι ακριβώς οι επόμενες κινήσεις της.

«Μην μας ταλαιπωρείτε άλλο. Βγάλτε ένα πρόγραμμα και μην μας ταλαιπωρείτε άλλο», φώναζαν οι πολίτες. «Ντροπή σας, μας αφήσατε αβοήθητους», ανέφεραν ενώ μία λεκτική διαμάχη είχε η Ρένα Δούρου με έναν νεαρό όταν μετά από έντονη κριτική που της άσκησε του απάντησε πως «εγώ πάντως νεαρέ που θεωρείς ότι με τον διάλογο δεν λύνεται τίποτα παρά μόνο με την απειλή σωματικής φυσικής ρώμης, σου λέω πως εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν».

Τη στιγμή που η περιφερειάρχης ανακοίνωσε τις προτάσεις της για τα άμεσα μέτρα στήριξης πολίτες φώναζαν πως δεν ανέφερε κάτι για τα αντιπλημμυρικά έργα ενώ μετά από μία ένταση μεταξύ των μελών στου συμβουλίου μία πολίτης σε έντονο ύφος φώναξε «σήμερα ακούτε εμάς. Σταματήστε αυτό το παιχνιδάκι. Δεν θα τσακωθείτε μεταξύ σας για να σταματήσουμε εμείς.