Ο αγαπημένος σε όλους ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στο ATHENS COFFEE FESTIVAL, το εορταστικό τριήμερο αφιερωμένο στον καφέ και την κουλτούρα του, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

IMG_8499

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες μεταξύ των οποίων barista και άνθρωποι από το ευρύ κοινό παρευρέθηκαν φέτος στο Athens Coffee Festival, το οποίο αναγνωρίζεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων του είδους του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις του εκλεκτού καφέ να δοκιμάσουν τον αγαπημένο τους ελληνικό καφέ και να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια όπως puzzle game και τάβλι.

IMG_8830

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις συνταγές Λουμίδης Παπαγάλος Πολίτικος με κανέλα και Λουμίδης Παπαγάλος Άρωμα Ρόδου με αστεροειδή γλυκάνισο και ροδόνερο.

IMG_8450

Και επειδή «έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες»… οι επισκέπτες δοκίμασαν cold brew, μια πρόταση για κρύα κατανάλωση με τη διαδικασία αργής απόσταξης, μία καινοτομία στην κατηγορία του ελληνικού καφέ. Και όλα αυτά, υπό τους live vintage ήχους των VANILA SWING.