Με τη συμμετοχή 350 και πλέον εκθετών, η 7η HORECA 2012, η μεγαλύτερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση που έγινε ποτέ, ανοίγει τις πύλες της από 4 έως 7 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Εxpo και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος το εκθεσιακό κέντρο.

Eν μέσω μιας εποχής ιδιαίτερα δύσκολης για την ελληνική οικονομία και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο η έκθεση HORECA έρχεται για να δώσει μια νότα ελπίδας και ανάτασης.

Με κεντρικό μήνυμα «Πάμε μπροστά με δυναμισμό και αισιοδοξία» καλεί όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να ατενίσουν το αύριο με αυτοπεποίθηση, δρομολογώντας οι ίδιοι τις εξελίξεις για το μέλλον της επιχείρησής τους.

H ελληνική τουριστική βιομηχανία η οποία κατά γενική ομολογία αποτελεί τον βασικότερο κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην Ελλάδα, εισέρχεται σε μια νέα φάση η οποία καθορίζεται πρωτίστως από τα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και η βελτίωση της σχέσης ποιότητας τιμής αποτελούν μονόδρομο για τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας.

Η 7η HORECA 2012 με τη συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των φορέων του Τουρισμού και της Γαστρονομίας, την παρουσίαση μοναδικών καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εμπορικό φόρουμ και να σηματοδοτήσει τη νέα πορεία ανάπτυξης για ολόκληρο τον κλάδο.

Κανείς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ!

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της HO.RE.CA.