Η πρωτότυπη ιδέα της COSMOTE που υποσχέθηκε να κάνει πραγματικότητα τις ιδέες των ανθρώπων για έναν καλύτερο κόσμο έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται. Η εταιρεία στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας εσύ», κάλεσε τον κόσμο να καταθέσει τη δική του ιδέα για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας καλύτερο. Παράλληλα με το ευρύ κοινό, ζήτησε και από τους εργαζόμενούς να μοιραστούν με τη εταιρεία τη δική τους ιδέα.

Η επιθυμία της Γεωργίας Αγουρίδη, στελέχους του τμήματος διαχείρισης δικτύου της COSMOTE στην Πάτρα, να γεμίσει με παιχνίδια μια κλινική για παιδιά είναι η πρώτη ιδέα που γίνεται πραγματικότητα. Έτσι, η εταιρεία με τη συνδρομή της Γεωργίας και άλλων εργαζομένων, πρόσφερε χαρά στα παιδιά του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.

Η ιδέα της κα Αγουρίδη ξεχώρισε ανάμεσα σε περίπου 350 ιδέες που πρότειναν οι εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα, ενώ ακόμη περισσότερες επιθυμίες των ανθρώπων της εταιρείας για ένα καλύτερο κόσμο θα γίνουν πραγματικότητα μέσα στο 2012.

Επιπλέον, έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα στις ιδέες που μοιράστηκαν με την COSMOTE περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι.

Με την ενεργή συμμετοχή της Μαρίας και τη συνεργασία άλλων συμμετεχόντων με την ίδια επιθυμία, η COSMOTE προσέφερε ουσιαστική ενίσχυση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα που περιελάμβανε κάλυψη εξόδων θέρμανσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ένα χρόνο, διαμόρφωση παιδικής χαράς, ριζική ανανέωση χώρου, εξοπλισμό και παιχνίδια.