Μπορεί τα ταμεία να άνοιξαν στις 10:30 ωστόσο πολλοί είχαν στηθεί στα εκδοτήρια από τις 7 το πρωί για να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τη συναυλία των Red Hot Chilli Peppers που έρχονται στις 4 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα.

Η ουρά ξεκινούσε από την Πανεπιστημίου 44, είχε επεκταθεί έως την Ιπποκράτου και διαρκώς μεγάλωνε. Η αναμονή μπορεί και να έφτανε τις δύο ώρες…

Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί. «Ίσως κάποιες κατηγορίες έχουν εξαντληθεί», εξηγεί η υπεύθυνη Τύπου Ηρώ Παστρικού. «Θα μπορούμε να υπολογίσουμε λίγο αργότερα σήμερα γιατί η πώληση γίνεται και μέσω ίντερνετ», προσθέτει.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στο Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους «I’m with you», με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.