Καλή είναι η κατάσταση της υγείας του ενστόλου που τραυματίστηκε κατά την επίθεση αγνώστου εναντίον της διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας.

Ο ίδιος εξέφρασε παράπονα για ολιγωρία στην επιχείρηση αναζήτησης και σύλληψης του δράστη. «Δεν είδαμε να κινείται καμία αστυνομική υπηρεσία για την αναζήτηση των δραστών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η δολοφονική επίθεση εκδηλώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο -που το έχουμε πει εκατοντάδες φορές- ότι είναι ο εύκολος στόχος, ο στόχος που παρέχει τρόπο διαφυγής άμεσο, ο χώρος που παρέχει άσυλο σε τρομοκράτες και σε παντός είδους έκνομους ανθρώπους», υπογράμμισε ο κ. Ντούμας.

«Οφείλουμε να καταγγείλουμε, αλλά πρέπει να ιδρώσει και το αυτί της ηγεσίας: σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση -πόσω μάλλον σε δολοφονική επίθεση- θα στηνόταν αμέσως μια επιχείρηση σύλληψης των δραστών. Θα υπήρχε η δυνατότητα να αναζητηθεί, να καταδειχθεί ο δράστης. Σήμερα όμως αποδεικνύεται ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο για τις αστυνομικές υπηρεσίες, άσυλο τρομοκρατών, κράτος του Εξαρχιστάν», πρόσθεσε.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος