Προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των ξενοδόχων για σύγχρονες, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις ως προς την κατασκευή, την ανακαίνιση, το design και την ενεργειακή θωράκιση των μονάδων φιλοξενίας, η FORUM AE προχωρά στην αναβάθμιση του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN στη 12η HORECA 2017. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα και τη σημαντικότερη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στον τομέα του εξοπλισμού και της τροφοδοσίας των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η HORECA θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 10-13 Φεβρουαρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου.

Πανόραμα καινοτόμων λύσεων και ιδεών

Ο τομέας HOTEL BUILD & DESIGN καλύπτει επιφάνεια 6.000 τ.μ, και αναπτύσσεται στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo. Περισσότεροι από 80 εκθέτες -μεταξύ των οποίων οι επιχειρήσεις leaders στον κλάδο τους- θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στη HORECA 2017 ένα πανόραμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και προϊόντων αιχμής για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα. Εξασφαλίζοντας 30% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, ώστε να λάβουν μέρος στην έκθεση όλες ανεξαιρέτως οι σημαντικές εταιρείες του κλάδου, η HORECA 2017 θα προσφέρει στους επισκέπτες της ένα πανόραμα νέων ιδεών γύρω από τη δόμηση και τη διακόσμηση των ξενοδοχειακών μονάδων κάθε μεγέθους. Αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της προς την τουριστική αγορά, η HORECA 2017 θα δώσει την ευκαιρία στους ξενοδόχους αλλά και τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων από όλη τη χώρα να διερευνήσουν όλες τις προσφερόμενες κατασκευαστικές λύσεις και να επιλέξουν εκείνες που ανταποκρίνονται στο ύφος και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης.

Με την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA τόσο για τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής έθεσε υπό την αιγίδα του τα workshops και τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ένα εντυπωσιακό stage, στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής είναι ένας μη κερδοσκοπικός αυτοδιοικούμενος οργανισμός που ιδρύθηκε το 1995 και επιδιώκει την ανάπτυξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας στην Ελλάδα. zq48g909 Στη HORECA 2017, το Ινστιτούτο θα προσφέρει την τεχνογνωσία του και θα θωρακίσει με το κύρος του την οργάνωση των εξειδικευμένων Workshops που θα πραγματοποιηθούν στο εντυπωσιακό stage του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN και κατά τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.

Κορυφαίοι εισηγητές σε εξειδικευμένα workshops

Το stage του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA θα φιλοξενήσει μία σειρά από στοχευμένες παρουσιάσεις, συζητήσεις και workshops, τα οποία οργανώνονται με την αρωγή και την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Ως εισηγητές, θα λάβουν μέρος διεθνούς κύρους αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Κορυφαία γραφεία, όπως τα A. N. Tombazis & Associates Architects, 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες, Workshop Dionisis Sotovikis κ.ά. θα παρουσιάσουν case studies με έργα που έχουν πραγματοποιήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικό πρόγραμμα για τα μικρά τουριστικά καταλύματα!

Καθημερινά, μεταξύ 10.30 και 12.00 το πρωί, το stage του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA θα φιλοξενεί ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τις βέλτιστες λύσεις για τα μικρά τουριστικά καταλύματα, τους ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων προμηθευτριών επιχειρήσεων του κλάδου, θα παρουσιάσουν τις βέλτιστες λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα μικρά τουριστικά καταλύματα, με εξειδικευμένες παρουσιάσεις και επιλεγμένα case studies.