Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 έρχεται, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο Τείχος των Εθνών, ΟΑΚΑ. Το καθιερωμένο ραντεβού μας με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, φέτος αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ! amitamotion7 Εκπλήξεις, ανατροπές, μοναδικά acts, αγαπημένοι καλλιτέχνες, καινοτομίες, χορός, χαμόγελα, happenings και φαντασμαγορικά εφέ, θα δώσουν για ακόμα μια χρονιά το έναυσμα για την πιο θετική έναρξη της σεζόν! amitamotion2 Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας όπως κάθε χρόνο, σηματοδοτεί τον Σεπτέμβριο και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν τη μουσική.

amitamotiontragou1
DJs Dimitri Vegas & Like Mike – Eλένη Φουρέιρα
Το σύνθημα «Όσο πιο ΘΕΤΙΚΑ τόσο πιο ΔΥΝΑΤΑ» είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό: Φέτος, στο εντυπωσιακό stage του ΟΑΚΑ, θα βρεθούν αποκλειστικά για την  Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016, οι #1 DJs στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το “ΤΟP100DJs” του περιοδικού DJ MAG, Dimitri Vegas & Like Mike.
amitamotiontragou2
Έλενα Παπαρίζου – MEΛΙSSES
Παράλληλα, το Positive Lineup αναλαμβάνουν αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες: MEΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Μύρωνας Στρατής, Eλένη Φουρέιρα, Claydee, Demy, Playmen, REC, Βαγγέλης Κακουριώτης, Στέλιος Λεγάκης, Άρης Μακρής, Αναστάσιος Ράμμος, Κωνσταντίνος Φραντζής, Arva, Animado, Jimmy Gian, Josephine, Oge, Mike, Radioact και Charis Savva.
amitamotiontragou5
REC – Μύρωνας Στρατής
Στα positive decks θα βρίσκεται o DJ Pitsi, ενώ το δικό του μοναδικό στίγμα θα δώσει για ακόμη μια χρονιά ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!
amitamotiontragou4
Θέμης Γεωργαντάς – Playmen
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας έχει καθιερωθεί εδώ και 11 χρόνια, ως η μεγαλύτερη γιορτή της Θετικής Ενέργειας και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μέσα από μοναδικά concept, ανατρεπτικές συνεργασίες και καινοτόμες ιδέες, αποτελεί τον πλέον αναγνωρισμένο και αγαπημένο μουσικό θεσμό και φέτος επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά! Θα είμαστε όλοι εκεί!
amitamotiontragou3
Demy – Αναστάσιος Ράμμος
H Amita Motion, φροντίζει και φέτος η Ημέρα Θετικής Ενέργειας να είναι φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και προχωρώντας για μία ακόμη χρονιά στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή διοργάνωση. amitamotion4 Κάνετε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016! #AmitaMotion #PositiveEnergyDay #PositiveEnergy Ακολουθήστε μας: Facebook: facebook.com/amitamotion Twitter: twitter.com/amitamotion Instagram: instagram.com/amitamotion YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial Website: thetikienergeia.gr amitamotion6