Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στον κόσμο ως η Φρίντα Παρασκευά του «Τηλεβόα» στην κωμική σειρά το «Παρά πέντε». Όμως, η Μελίνα Κυριακοπούλου, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με το ρόλο της στη σειρά.

Η ηθοποιός σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη και παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού. Συνεχίζει τις σπουδές της στο σύγχρονο τραγούδι, πηγαίνει στο ωδείο ενώ έχει παρακολουθήσει και μαθήματα χορού. Έχει παίξει στο θέατρο και τον κινηματογράφο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Σήμερα, η Μελίνα Κυριακοπούλου, όπως λέει στο newsbeast.gr, σπουδάζει μουσική και σύγχρονο τραγούδι (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο) στο εθνικό ωδείο Μ. Καλομοίρη.

«Μάλιστα φέτος δραστηριοποιήθηκα στο συντονισμό και τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων, στις οποίες και συμμετείχα, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εντός του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Special Olympics Athens 2011 και ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη live που θα γίνει στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων του δήμου Ωροπού», λέει για να επισημάνει ότι είχε μία πολύ καλή συνεργασία με τη Σοφία Βόσσου το χειμώνα στο καφέ μπαρ «Ράγες». Εκτός των άλλων όμως, η ηθοποιός εργάζεται και στον Ε.Ο.Τ.

Αν και δεν έχει ελεύθερο χρόνο, όπως τονίζει, βρίσκει χρόνο να πάει στη θάλασσα. Κολυμπά και το χειμώνα.

«Εκτός από αυτό, προσφέρω εθελοντικά τη βοήθειά μου στον ΘΕΟΦΙΛΟ – Μη κυβερνητικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας και Στήριξης στην Πολύτεκνη Οικογένεια και επίσης είμαι μέλος δύο πολιτιστικών διαδημοτικών συλλόγων. Ο ένας είναι οικολογικού χαρακτήρα και ενεργεί για την προστασία της υγείας του πολίτη και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες και ο άλλος αγωνίζεται και παίρνει πρωτοβουλίες σε θέματα πολιτισμού με τελικό στόχο να δώσουμε ξανά στον κάτοικο ενός δήμου το χαμόγελο και την αισιοδοξία που του λείπει» προσθέτει.

Φέτος, η ηθοποιός έγινε μέλος της θεατρικής ομάδας BACK UP, της οποίας πρωτεργάτης είναι ο Δημήτρης Καρατζιάς. Η πρώτη τους παραγωγή ήταν μια κωμωδία σε κείμενα του Χάρη Ρώμα με τίτλο «ELIZANTETH». Και μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, όπως λέει, σκέφτονται να συνεχίσουν τις παραστάσεις.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».