Ανταποκρινόμενη στις εξελισσόμενες ανάγκες των επαγγελματικών χώρων, η Nespresso παρουσιάζει την Aguila 220. Με την ίδια ρηξικέλευθη τεχνολογία, όπως η Nespresso Aguila 420 που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2011, η Aguila 220 σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μεγάλων επιχειρήσεων HORECA, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafés και αρτοποιεία, και να προσφέρει απαράμιλλη επιλογή Εκλεκτών Ποικιλιών καφέ αλλά και gourmet συνταγών με βάση τον καφέ, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Oι καταναλωτές αποκτούν όλο και περισσότερες γνώσεις και ικανότητα αξιολόγησηςσε θέματα καφέ, θέλοντας να απολαύσουν νέες εμπειρίες ροφημάτων. Συνεπώς, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια προσεγγίζουν την προσφορά premium καφέ ως ένα μέσο που μπορεί να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες τους. Με τον μοναδικό τρόπο της Nespresso, η υψηλών επιδόσεων Aguila 220 βοηθά τους επαγγελματίες να επιτύχουν τον στόχο αυτό και να διακριθούν, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει άνετη λειτουργία και ευκολία στη συντήρηση. Η Aguila 220 ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Nespresso στον επαγγελματικό κλάδο, η οποία περιλαμβάνει ένα πλήρες portfolio μηχανών, 11 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ για κάθε προτίμηση και περίσταση και εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους καταναλωτές. Πλούσια σε λειτουργίες, οι λύσεις Nespresso για επαγγελματίες εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, πολλές επιλογές και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Η Aguila 220 συνδυάζει κορυφαία λειτουργικότητα σε μοντέρνο, έξυπνο και ανθεκτικό design, φιλικότητα στη χρήση και μία μεγάλη ποικιλία συνταγών καφέ. Διαθέτει δυνατή μονάδα εκχύλισης που επιτρέπει την παραγωγή 4.000 ροφημάτων καφέ σε έναν μήνα, ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση της αγοράς για διαφορετικές ικανότητες παραγωγής ροφημάτων και αποτελεσματική αξιοποίηση του χώρου. Σε στιγμές αιχμής, οι δύο κεφαλές εκχύλισης επιτρέπουν την ταυτόχρονη και γρήγορη παρασκευή καφέδων. Ο ασύγκριτος αφρός γάλακτος, η ρύθμιση της θερμοκρασίας γάλακτος, οι τρεις προγραμματιζόμενες δόσεις καφέ (Ristretto, Espresso και Lungo), οι 4 συνταγές καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού και οι 12 προγραμματιζόμενες συνταγές με ζεστό γάλα που ετοιμάζονται επίσης με το πάτημα ενός κουμπιού, (Cappuccino, Freddo Cappuccino, κ.ά.) σας εξασφαλίζουν ότι η Aguila 220 παρέχει πρόσθετη αξία από την άποψη τόσο των υπηρεσιών όσο και της λειτουργικότητας. «Οι πελάτες μας από τον κλάδο των επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντικοί για μας και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που μπορούμε να επεκτείνουμε τη σειρά Aguila προσθέτοντας μία πρωτοποριακή, συμπυκνωμένων λειτουργιών και διαστάσεων μηχανή Barista, την Aguila 220» ανέφερε ο Oliver Perquy, Επικεφαλής του Επαγγελματικού Τμήματος, της Nestlé Nespresso SA. «Η σειρά Aguila αντανακλά την επιθυμία της Nespresso να προσφέρει στους επαγγελματίες συνεργάτες μας ύψιστης ποιότητας καφέ, επιλογές και εξυπηρέτηση, στο επίπεδο που οι καταναλωτές έχουν μάθει να προσδοκούν από μια εμπειρία καφέ». Η Aguila 220 διατίθεται σε έξι ευρωπαϊκές αγορές (Ελβετία, Η.Β., Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Σουηδία) από τον Απρίλιο του 2015 και στις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως από τα τέλη της χρονιάς. Με στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, η Nespresso Business Solutions προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα αποκλειστικών υπηρεσιών. Το ειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο και πρόθυμο να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τις Εκλεκτές Ποικιλίες, τις μηχανές και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Μέσω της αποκλειστικής γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος, τα προϊόντα της Nespresso Business Solutions βρίσκονται στον χώρο των πελατών εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της Nespresso Business Solutions παρέχουν τεχνική υποστήριξη σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών για την εξασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας των μηχανών (24/7). Τέλος, για τους πελάτες της η Nespresso Business Solutions παρέχει επιπλέον μηχανές για ειδικές εκδηλώσεις (πχ. σεμινάρια, εκθέσεις, συναντήσεις) καθώς και μια επαγγελματική σειρά αξεσουάρ σερβιρίσματος και αποθήκευσης.
Με μια ματιά
Από το 1996, η Nespresso προσφέρει λύσεις καφέ, σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο διακεκριμένων επαγγελματιών φιλοξενίας σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια. Σήμερα, η Nespresso προσφέρει μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του κλάδου HORECA σε περισσότερες από 62 χώρες παγκοσμίως. Η Nespresso έχει επιλεγεί από ξενοδοχεία πολλών αστέρων, ύψιστης ποιότητας επιχειρήσεις υπηρεσιών διατροφής και εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, ενώ είναι ο ιδανικός συνεργάτης για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, παρέχοντας προηγμένη εμπειρία καφέ. Επιπλέον, με τις υπηρεσίες και λύσεις που προτείνει, η Nespresso μπορεί να είναι παρούσα σε κάθε στιγμή καφέ στη ζωή του καταναλωτή, σε κάθε χώρο με ιδέες που ενθουσιάζουν.
Ευρύτατη Ποικιλία Καφέδων
Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία Nespresso διαθέτει μοναδικές αρωματικές νότες που ανταποκρίνονται πλήρως στις κατά περίπτωση γευστικές προτιμήσεις. Η επαγγελματική σειρά προσφέρει κορυφαίες γεύσεις – συμπεριλαμβανομένης και μίας οικογένειας αυθεντικών, καφέδων μοναδικής προέλευσης -που δημιουργούνται μόλις από το 1% με 2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ. Οι Επαγγελματίες HORECA και οι πελάτες τους έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 11 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ, όλες με τα δικά τους μοναδικά διακριτά αρώματα, γεύσεις και επίπεδα έντασης. Η σειρά αποτελείται από 3 Ristrettos, 3 Espressos, 3 Lungos και 2 καφέδες χωρίς καφεΐνη. Αυτές οι μοναδικές Εκλεκτές Ποικιλίες χρησιμοποιούνται σε εκλεπτυσμένες γευστικές δημιουργίες, συνταγές και cocktails, ανάγοντας σε νέα επίπεδα τις εμπειρίες καφέ για τους εραστές της γαστρονομίας. Οι κόκκοι καφέ προέρχονται απευθείας από καλλιεργητές που έχουν αναλάβει τη δέσμευση να παρέχουν με συνέπεια υψηλής ποιότητας προϊόν. Στη συνέχεια οι κόκκοι καβουρδίζονται, αλέθονται και αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τις γνωστές μοναδικές Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso.
Μηχανές
Η Nespresso προτείνει μία σειρά επαγγελματικών μηχανών και μηχανών barista, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. Οι συγκεκριμένες μηχανές κατασκευάζονται ειδικά για έντονη χρήση μεγάλης παραγωγής καφέ και συνταγών και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλους τους χώρους και όλες τις δραστηριότητες. Εύκολες και απλές στη χρήση, προσφέρουν σταθερή ποιότητα καφέ σε κάθε κούπα. Με πλήρως αυτοματοποιημένες και φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες, οι μηχανές περιλαμβάνουν επιλογές για την προσθήκη γάλακτος σε συνταγές καφέ, αλλά και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (π.χ. εξοικονόμηση ενέργειας) που εξυπηρετούν ιδανικά τις διαφορετικές ανάγκες εστιατορίων και ξενοδοχείων. Η Nespresso προάγει συνεχώς την καινοτομία μέσα από την ανάπτυξη νέων μηχανών που σχεδιάζονται για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών HORECA, επιπρόσθετα στη συνεπή λειτουργική ευκολία και επιχειρηματική αξία. Η μηχανή Aguila 420 συνδυάζει άριστες παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής καφέ με τεχνολογίες αιχμής Nespresso για επιχειρήσεις με υψηλό όγκο κατανάλωσης καφέ. Η Aguila προσφέρει θεσπέσιες, ζεστές και κρύες, συνταγές και ροφήματα καφέ (cappuccino, latte macchiato, freddo) απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού και ενθουσιάζει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Η Nespresso εισάγει στην αγορά την Aguila 220, τη μηχανή «barista μικρών διαστάσεων» που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μεγάλων και υψηλού επιπέδου επιχειρήσεων HORECA. Η μηχανή Gemini έχει σύστημα εκχύλισης διπλής κεφαλής για την ταυτόχρονη παρασκευή δύο ροφημάτων, ενώ το μοντέλο CS 220 μπορεί να ετοιμάσει επίσης συνταγές καφέ με γάλα. Διαθέτει δύο δοχεία νερού και μπορεί να ικανοποιήσει άμεσα μεγάλο όγκο ζήτησης. Η μηχανή Zenius είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους που αναζητούν ποιότητα και απλότητα στη λειτουργία, με γρήγορη παρασκευή καφέ και ζεστού νερού απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.
Υπηρεσίες
Οι συνεχείς καινοτομίες της Nespresso B2B HORECA θέτουν πάντα τα πρότυπα στην μέριμνα πελατών και επιτυγχάνουν ένα επίπεδο πρόσθετης αξίας υπηρεσίας, αξεπέραστο στον κλάδο. Κάθε υπηρεσία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων HORECA και προσφέρει ύψιστη ποιότητα καφέ και βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Η Nespresso καλλιεργεί μακροχρόνιες και προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες της, για να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις και να διασφαλίσει την εύκολη χρήση των προϊόντων της μέσω προσωποποιημένης υποστήριξης και εκπαίδευσης.
Συνεργασίες
Η Nespresso έχει συνάψει συνεργασίες με φορείς και Chef κύρους από όλο τον κόσμο με στόχο να υπάρχει διάδραση και ανταλλαγή απόψεων με τους βασικούς εμπλεκόμενους του κλάδου: Προτείνεται στο μενού περισσότερων από 750 σεφ βραβευμένων με αστέρια ή αντίστοιχη διάκριση.
- Έχει συνάψει συμφωνίες με περισσότερες από 15 παγκόσμιες αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων: Hilton Worldwide, Club Med, Kempinski, Pullman Hotels and Resorts, The Ritz-Carlton, SAS Radisson, Shangri-La Hotels & Resorts και Swissôtel Hotels & Resorts.
- Συνεργάζεται με εστιατόρια και αλυσίδες κορυφαίων υπηρεσιών διατροφής: Wagamama, PaulBakeries, Prêt à Manger, TheCheesecakeFactory, Panera και LePainQuotidien.
- Είναι αναγνωρισμένος συνεργάτης ενώσεων κύρους όπως οι Bocuse d’Or, Jeunes Restaurateurs d’Europe (Νέοι Εστιάτορες της Ευρώπης), Relais & Châteaux, και τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων (ASI).
Πρόγραμμα τεχνογνωσίας καφέ για Horeca
Για να υποστηρίξει τους κορυφαίους παγκοσμίως Chef και Sommelier, η Nespresso ανέπτυξε προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη κατανόηση του καφέ και του αρμονικού ρόλου που μπορεί να έχει στην συνολική γαστρονομική εμπειρία των πελατών τους.
Nespresso Κώδικας Καφέ
Μια πλήρης μεθοδολογία γευστικής δοκιμής καφέ, των επαγγελματικών Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso, που σχεδιάστηκαν από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Πρόγραμμα γευσιγνωσίας Καφέ Nespresso Coffee Sommelier™ Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Sommelier που επικεντρώνεται στην τέχνη της εναρμόνισης του καφέ με άλλα γαστρονομικά προϊόντα, όπως το φαγητό, το κρασί, η σοκολάτα ή το νερό. Περισσότεροι από 175 παγκοσμίου φήμης Sommelier παρακο-λούθησαν το πρόγραμμα τα πρώτα τρία χρόνια. Η Ακαδημία Nespresso Chef Μία ευκαιρία για κορυφαίους Chef από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε τάξεις, εργαστήρια και πειράματα, μελετώντας όλες τις πτυχές του καφέ. Περισσότεροι από 145 chef, ηγετικές φυσιογνωμίες στον κλάδο τους, έχουν συμμετάσχει στην Ακαδημία Chef Nespresso μέχρι σήμερα.
Αειφορία
Η Nespresso έχει μία ολιστική προσέγγιση για την αειφορία (διατηρησιμότητα) σε όλα τα στοιχεία της δραστηριότητάς της, ώστε να διασφαλιστεί μακροπρόθεσμη κοινωνική και οικονομική αξία για όλους τους εμπλεκομένους και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, με σεβασμό ταυτόχρονα στο περιβάλλον. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διατηρήσιμη προμήθεια καφέ, την ανακύκλωση χρησιμοποιημένων καψουλών και τη μείωση ανθρακικού αποτυπώματος, η Nespresso βελτιώνει συνεχώς τη διατηρησιμότητα της επιχειρηματικής της δραστηριότητας για να υπάρξει πρόσθετη αξία για την κοινότητα Nespresso, από τους καλλιεργητές καφέ έως τους επαγγελματίες HORECA και τους πελάτες τους.
Τα πλεονεκτήματα
Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική αλυσίδα αξιών, το σύστημα καφέ σε μερίδες της Nespresso μπορεί να έχει μικρότερη περιβαλλοντική επίδραση από ένα σύστημα φίλτρου, χάρη στην ακρίβεια της χρήσης των πόρων: ο καφές σε μερίδες χρησιμοποιεί την ακριβώς σωστή δόση καφέ, νερού και ενέργειας που απαιτείται για να παρασκευαστεί μία κούπα ροφήματος. Συνεπώς, οι επιχειρήσεις HORECA μπορεί να αισθάνονται σίγουρες ότι παρέχουν μία ύψιστης ποιότητας εμπειρία που όχι μόνο ενθουσιάζει τους πελάτες, αλλά προτείνει μία διατηρήσιμη λύση για το περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: www.nespresso-pro.gr