Την απάντησή του δίνει ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Αντώνης Κανάκης στις τηλεοπτικές εκπομπές που σύμφωνα με τον ίδιο διαστρέβλωσαν τα λεγόμενά του για τους «Αγανακτισμένους» καθώς προέβαλαν το θέμα με τον τίτλο: ««δεν πηγαίνω στους “Αγανακτισμένους” γιατί μου ζητάνε αυτόγραφο».

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή των Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» χαρακτήρισε όλα αυτά που συνέβησαν «χαζά και γκομενίστικες βλακείες» ενώ δε δίστασε να σχολιάσει την παρούσα κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «βιώνουμε όλοι μας αυτή την τρέλα που υπάρχει στο σύστημα με τη διαστρέβλωση των λεγομένων μας. Είναι μέρος ενός συστήματος που λατρεύει τον αρνητισμό. Εμείς λατρεύουμε την θετική ενέργεια. Είναι αναγκαίο κακό και δεν δίνουμε σημασία».

Μάλιστα, τόνισε  πως όταν κατέβηκε στη διαδήλωση, δεν είχε πάρει ακόμα διαστάσεις και πως αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο είναι πως, όπως είπε ο ίδιος : «είχε να κάνει με ένα θέμα που έχουμε μεγάλη ευαισθησία. Είναι στάση δική μας. Πρώτη φορά είδαμε τους Έλληνες ενωμένους» και πρόσθεσε: «Ο ρόλος μας είναι να δίνουμε βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους όταν δεν το έχουν. Τώρα άμα πάμε εκεί, μιλάμε για το Ράδιο Αρβύλα, βγαίνουμε καμιά φωτογραφία και ασχολούμαστε με άλλα, νιώθουμε ότι αναστατώνουμε τη φάση και την αποσυντονίζουμε από το στόχο».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του χαρακτηρίζοντας «ανεγκέφαλο» τον τίτλο «Δεν πηγαίνω στους “Αγανακτισμένους» και όσους αναπαρήγαγαν και σχολίασαν τη συγκεκριμένη είδηση.