Ένας συνταξιούχος από την Πάτρα ανέλαβε να καλύψει το κενό της Πολιτείας, η οποία δεν δίνει χρήματα για την επισκευή των οχημάτων της Αστυνομίας. Ο Ανδρέας Λόντος, ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για το σκοπό αυτό.

Το θέμα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα της Πάτρας «Ρεπόρτερ», στην οποία μιλά και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θανάσης Αθανασόπουλος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον κ. Λόντο για την πρωτοβουλία του.

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την ακινητοποίηση λόγω βλαβών μεγάλου μέρους του στόλου οχημάτων της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ανέδειξε πρόσφατα με εκτενές ρεπορτάζ το thebest. Αυτοκίνητα και µοτοσυκλέτες χωρίς λάστιχα και φρένα αλλά και χωρίς βενζίνη! Αστυνοµικοί που κάνουν έρανο για να επιδιορθώσουν οχήµατα µεταφοράς κρατουµένων και περιπολικά στα οποία αντί για παρµπρίζ έχουν κολληµένες πλαστικές σακούλες σούπερ µάρκετ, καθώς δεν υπάρχουν τα κονδύλια για αντικατάσταση του σπασµένου τζαµιού. Οπως καταγγέλλουν συνδικαλιστές αστυνοµικοί, η ΕΛ.ΑΣ. είναι… ακίνητη.