Προβλήματα στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει και την Αττική. Στα βόρεια προάστια χιονίζει από χθες και πολλές περιοχές ξύπνησαν καλυμμένες από ένα στρώμα χιονιού.

Η λεωφόρος Πάρνηθος έχει κλείσει από το Τελεφερίκ και πάνω.Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην Πεντέλης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο προς Νέα Μάκρη. Κλειστή είναι η λεωφόρος Διονύσου στην Άνοιξη και η Φυλής από Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια, η παλιά εθνική Ελευσίνας-Θηβών.

Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φτάνουν έως και τα 10 μποφόρ.

Απαγόρευση απόπλου ισχύει επίσης για τις περιοχές Πρίνου-Καβάλα, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Αρκίτσα-Αιδηψός και Βόλος-Σποράδες.

Τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου γίνονται μόνο πλοία κλειστού τύπου. Επίσης το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό δρομολόγιο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο ενώ δεν γίνονται τα δρομολόγια των μικρών σκαφών από Παλούκια για Σαλαμίνα.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας