Ένας ταξιτζής και ένας οδηγός τρόλεϊ κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στην πλατεία Συντάγματος, με τους περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι. Στο βίντεο που καταγράφηκε, ακούγεται η έντονη συζήτηση τους.

«Μην το συνεχίζεις! Θα σου σπάσω το τζάμι, μη μιλήσεις! Μη μιλήσεις, σκάσε!», φωνάζει ο ταξιτζής. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Live News, ανέφερε: «Με σταμάτησαν δύο κυρίες, ήταν το τρόλεϊ από πίσω μου και άρχισε να με βρίζει χωρίς λόγο, στο Σύνταγμα».

Από την πλευρά του, ο οδηγός του τρόλεϊ εξήγησε ότι η ψυχραιμία του χάθηκε όταν ο ταξιτζής σταμάτησε απότομα και λοξά στο δρόμο, εμποδίζοντας τη ροή της κυκλοφορίας. «Καθώς πήγαινα στη στάση, ήμουν στη δεξιά λωρίδα και το ταξί ήρθε από αριστερά χωρίς φλας. Στάθμευσε μπροστά απότομα, κλείνοντας δύο λωρίδες και άνοιξε την πόρτα, μετά έβαλε alarm», ανέφερε.

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός του τρόλεϊ να επιστρέφει στη θέση του, τη στιγμή που μια γυναίκα προσπαθεί να μπει στο ταξί. Ο ταξιτζής συνέχισε: «Τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο επειδή έμεινα μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά άρχισε να με βρίζει και του έριξα μία μούντζα. Βγήκε έξω και άρχισε και αυτός να με βρίζει, οπότε κλειδώθηκα μέσα γιατί φοβήθηκα».

Ο οδηγός του τρόλεϊ χαρακτήρισε την αντίδρασή του ως φυσιολογική και δικαιολογημένη. «Άνοιξα το τζάμι και του είπα: ‘Καλά δεν μπορούσες να το βάλεις πιο κει;’ και μου απάντησε με βρισιές. Αν το είχε παρκάρει λίγο πιο δεξιά, θα κάναμε όλοι τη δουλειά μας χωρίς πρόβλημα».