Μία εβδομάδα σημειώνεται σήμερα από το αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου η Μαρινέλλα, με την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας να χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά κρίσιμη. Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και μια αχτίδα αισιοδοξίας, ενώ δέχεται επισκεπτήριο από την κόρη της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, που μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno», η κατάστασή της εξελίσσεται θετικά, έστω και με αργούς ρυθμούς, καθώς φαίνεται ότι η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει.

«Περιμένουμε και οι γιατροί ανάλογα με τον απεικονιστικό έλεγχο και τον εργαστηριακό θα κρίνουν την πορεία από εδώ και πέρα. Απ’ ό,τι φαίνεται η φαρμακευτική αγωγή έχει αποδώσει. Περιμένουμε ότι περνώντας τη στάσιμη κατάσταση θα δούμε στη σταδιακή βελτίωση».

«Δεν είναι σε καταστολή, από ό,τι ξέρω. Όλα αυτά είναι υπέρ της ασθενούς. Επαφή με το περιβάλλον έχει. Ο ασθενής όσα λειγότερα ξέρει, τόσο καλύτερα είναι όταν είναι σε μία μονάδα», τόνισε ακόμη.