Η μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/8 στην Υμηττού, δεν έχει πάψει να αναζητά απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο νεαρός οδηγούσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) το μηχανάκι του και μαζί με τον φίλο του που είχε συνεπιβάτη, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Με συνεχείς αναρτήσεις της στην ομάδα «Το Παγκράτι» στο Facebook κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της για να βοηθήσει να πέσει φως στην υπόθεση.

«Καλησπέρα σας. Είμαι η μητέρα του νεαρού 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της οδού Υμηττού και Φρύνωνος στο Παγκράτι. Με ενημερώνουν ότι υπήρχαν διερχόμενοι περαστικοί και κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ή άκουσαν θόρυβο και έσπευσαν στο σημείο.

Σας παρακαλώ θερμά με απόλυτη εχεμύθεια σε προσωπικό μήνυμα, θα ήθελα να μου στείλουν όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κανένα όνομα στη δημοσιότητα. Σας θερμοπαρακαλώ και να γνωρίζετε ότι τα παλικάρια μας ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρει στην ανάρτησή της.