Το ντεμπούτο του στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης έκανε ο 18χρονος γιος της Μαντόνα. O Nτέιβιντ Μπάντα έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο ως μοντέλο στην επίδειξη της ανοιξιάτικης συλλογής 2025 τoυ brand «Off-White».

Φορώντας ένα καρό γιλέκο, μαύρο παντελόνι και σαγιονάρες, με statement σκουλαρίκια και μαύρα γάντια, ο 18χρονος Ντέιβιντ Μπάντα περπατούσε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα.


«Μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε ρούχο και να δείχνει κομψός. Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Φοράει τα ρούχα μου και δείχνει καλύτερα από εμένα σε αυτά. Μπορεί ακόμη και να φορέσει ένα φόρεμα και να δείχνει τέλειος» είχε δηλώσει η Μαντόνα για τον γιο της σε συνέντευξή της στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» τον Αύγουστο του 2022.

Σημειώνεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει έξι παιδιά: την 27χρονη Λούρδη, τον 24χρονο Ρόκο, τον 18χρονο Ντέιβιντ Μπάντα, την 18χρονη Μέρσι Τζέιμς και τα 11χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα Τσικόνε. Η Λούρδη και ο Ρόκο είναι τα βιολογικά παιδιά της Μαντόνα και τα υπόλοιπα είναι υιοθετημένα.

Η Μαντόνα φρόντισε να πάει στο after party της Off-White, όπου συνοδευόταν από τον νεότερο σύντροφό της.