Μία αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Λούρδη Λεόν σε επίδειξη μόδας. Η 27χρονη κόρη της Μαντόνα ήταν καλεσμένη στο σόου του αμερικανού σχεδιαστή Marc Jacobs που έγινε στη Νέα Υόρκη με ένα τολμηρό σύνολο.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η Λούρδη Λεόν φορά ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο έχει πολλά σκισίματα που έκρυβε μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Η 27χρονη κόρη της Μαντόνα συνηθίζει να φορά αποκαλυπτικά ρούχα στις εμφανίσεις της και να ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της στο εκκεντρικό στιλ.

Η Λούρδη Λεόν θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι πολλά περισσότερα από κόρη της βασίλισσας της ποπ μουσικής. «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι αυτό το ατάλαντο πλούσιο παιδί που του έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν είμαι» έχει τονίσει η κόρη της Μαντόνα σε συνέντευξή της στη Vogue» το 2021.  

Σημειώνεται ότι η Μαντόνα έμεινε έγκυος στη Λούρδη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Εβίτα», και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της Όπρα Γούινφρεϊ. Πατέρας της είναι ο ηθοποιός και personal trainer Κάρλος Λεόν.