Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα. Ο 55χρονος αγαπημένος τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών του J2US, ειδοποίησε την παραγωγή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σήμερα, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την οικογένειά του να στέκεται συνεχώς στο πλευρό του και η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, δηλώνει ότι η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σοβαρή.

«Δεν έχουμε κάποια νέα εξέλιξη. Βρισκόμαστε σε σταθερή κατάσταση και περιμένουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όπως έχει αναφέρει και η κα Ματίνα Παγώνη. Χρειάζεται χρόνος, δεν αλλάζουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαστε όλοι δίπλα του, και η σύζυγός του φυσικά. Παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας», ανέφερε η Έλλη Κόκοτα στο TLIFE.

«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και περιμένουμε τα καλύτερα. Οι γιατροί μας δίνουν ελπίδα και αυτό μας κρατάει δυνατούς. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», πρόσθεσε η Έλλη Κόκοτα.