Την τελευταία του πνοή άφησε 19χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τη Δευτέρα 19/8, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος της εγκατάστασης, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ο χειριστής του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι στο οποίο είχε ανέβει ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Κέντρο Yγείας Κασσανδρείας. Κατά τη μεταφορά του όμως το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συγγενείς του δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί και ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρισκόταν με τον αδερφό του πάνω στο παιχνίδι και προσπάθησε να σωθεί, κρατώντας τον από την μπλούζα, ωστόσο εκσφενδονίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Και το δεύτερο αγόρι τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά.

Μπροστά την ώρα της τραγωδίας ήταν και ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η τραγωδία έγινε χθες τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Πευκοχωρίου. Το παιχνίδι του λούνα παρκ ονομάζεται «Crazy Dance», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. «Ένιωσαν να ξεκολλάει το κάθισμά του, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να βρεθεί στο έδαφος και ο μικρότερος αδερφός του να κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην πέσει στο έδαφος», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Ο χειριστής του παιχνιδιού θέλησε να το βάλει πιο δυνατά και έτσι είχαμε το τραγικό περιστατικό», σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες. «Ο αδερφός του και ο πατέρας του ήρθαν και παρέλαβαν τη σορό του 19χρονου για να τη μεταφέρουν στην πατρίδα του στη Βέροια».

Ο 19χρονος έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή.