Ο Γιώργος και η Βασιλική είναι ένα ζευγάρι από την Κρήτη που το μεγάλο τους πάθος είναι τα ταξίδια.

Μέσα από την ιστοσελίδα τους παρουσιάζουν τα μέρη που επισκέπτονται, ενώ δίνουν συμβουλές για τους επίδοξους ταξιδιώτες.

«Αυτό ξεκίνησε το 2015, αρχίσαμε ταξιδεύαμε μαζί και γράφαμε για ταξίδια. Ο κόσμος άρχισε να ενδιαφέρεται και να το χρησιμοποιεί το site για συμβουλές», λέει μιλώντας στο Mega η Βασιλική Παπακωνσταντή και συμπληρώνει ότι:

«Προεργασία ίσως και να χρειάζεται αλλά τελικά πιο πολύ είναι ο φόβος που έχουμε στο μυαλό μας για τον κόσμο ότι είναι ένα πολύ τρομακτικό μέρος. Βεβαίως, υπάρχει επικινδυνότητα αλλά με μια σωστή προετοιμασία δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ένα τετράμηνο πριν είναι μια καλή περίοδος για να ψάξεις άνετα τα μέρη που θες να δεις μέσα από ταξιδιωτικούς οδηγούς, να κλείσεις εισιτήρια».

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης από την πλευρά του υπογραμμίζει ότι: «το πρώτο μας ταξίδι μαζί ήταν στην Ινδονησία. Από εκεί ξεκίνησε ότι και οι δύο είχαμε το ‘μικρόβιο’ του ταξιδιού και δεν σταμάτησε έκτοτε. Το ταξίδι είναι η ζωή μας».

«Μετά Covid έχουν αυξηθεί πολύ οι τιμές στα αεροπορικά, υπάρχουν όμως εναλλακτικές που μπορείς να ψάξεις. Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Μπορείς να κινηθείς στον τελικό σου προορισμό μέσω ενδιάμεσων προορισμών που συνήθως είναι αρκετά πιο οικονομικό», αναφέρει χαρακτηριστικά.