Το TEDxLamia, ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της πόλης, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Το φετινό θέμα είναι «πolis» και υπόσχεται να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία με ομιλίες, βιωματικά workshops και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Η ομάδα διοργάνωσης καλεί το κοινό να φανταστεί μια διαφορετική «πolis» μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες της εκδήλωσης. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το more.com ή από το φυσικό σημείο πώλησης στα Public (Πλατεία Πάρκου, 11-13).

Τι είναι το «πolis» και τι μπορείτε να περιμένετε από την εκδήλωση

Η έννοια «πolis» δεν περιορίζεται μόνο σε μια πόλη γεμάτη ανθρώπους, δρόμους και κτίρια. Είναι ένας τρόπος ζωής, μια πρόταση αλληλεπίδρασης, ένας λόγος να προσπαθείς, να δημιουργείς και να ονειρεύεσαι. Δεν είναι μόνο ένας φυσικός χώρος, αλλά ένα πεδίο πολιτιστικής έκφρασης και ιδεολογικής γονιμοποίησης. Η «πolis» είναι ο χώρος όπου ο άνθρωπος δρα, αλληλεπιδρά και αντιδρά, και από όπου αναβλύζουν νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Είναι το αντίδοτο στη μοναξιά και την αδράνεια, και το περιβάλλον στο οποίο ανθεί το νέο και το καινοτόμο.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τις παράλληλες δράσεις, παρακολουθείτε το επίσημο website του TEDxLamia και τα προφίλ της διοργάνωσης σε Instagram και Facebook.