Οργή, θρήνος, σπαραγμός… Η 11χρονη Βασιλική, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία, κηδεύτηκε χθες στη Μυρτιά. Άλλοι με δάκρυα στα μάτια και άλλοι με κατάρες κατά του δολοφόνου συνόδευσαν το λευκό φέρετρο πρώτα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς και έπειτα στο κοιμητήριο. Την ώρα που εκτυλίσσονταν αυτές οι συγκλονιστικές στιγμές, άγνωστοι έβαζαν φωτιά στο παράπηγμα που διαμένει η οικογένεια του 37χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου. Οι άντρες της ΠΥ έσβησαν τη φωτιά πριν το καταστρέψει ολοσχερώς, ενώ δεν κινδύνευσε κανένα μέλος της οικογένειας.

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε ερωτικά. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος την χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό. Την σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο», είπε ο ίδιος μετά την ομολογία του.

Δείτε φωτογραφίες:

Εικόνες από την κηδεία της 11χρονης Βασιλικής: