Οι γυναίκες έχουν φωνή και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι τρόποι με τους οποίους αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί θα αναλυθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05/06/2024, στις 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Β.Ε.Π. «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ», Καραίσκου 111, 3ος Όροφος, Πειραιάς.

Ο σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να φέρει κοντά Ελληνίδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, σε μια συνάντηση με τη Dr. Sandra Morgan.

Η Dr Sandra Morgan είναι μια διακεκριμένη καθηγήτρια, συγγραφέας και εξειδικευμένη επιστήμων στα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων. Στόχος της είναι να εμπνεύσει, να ενδυναμώσει και να εμπλέξει τοπικούς υποστηρικτές στο διάλογο. Η Dr. Morgan θα μοιραστεί την εκτεταμένη εμπειρία της για την καταπολέμηση της εκμετάλλευσης ανθρώπων και την προώθηση της ισότητας των φύλων, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές στρατηγικές για την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής.

Η Dr. Sandra Morgan

Την ομιλήτρια θα πλαισιώσουν με τοποθετήσεις και ερωτήσεις οι επίσης καταξιωμένες επαγγελματίες στον τομέα τους:

  • Ιωάννα Λαγουμίδου: Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Υπ.Προστασίας Δεδομένων DPO
  • Σονια Χαιμαντά: Δημοσιογράφος, Διδάσκουσα ΕΜΜΕ – ΕΚΠΑ, Σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας
  • Βούλα Χαμπερίδου: Κοινωνική Λειτουργός, Ιδρυτής και Νόμιμη Εκπρόσωπος της ΜΚΟ «Γεφυρες»

Αυτή η συνάντηση είναι μια μοναδική ευκαιρία να ενεργοποιηθεί η συλλογική δράση και να εμπνευστεί η ηγεσία που φέρνει την αλλαγή, μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένες στο να κάνουν τη διαφορά με στόχο την εκ βαθέων αλλαγή.

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη.