Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση, το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, μιας μητέρας και του 14 μηνών μωρού της.

Το περιστατικό συνέβη ως εξής: Η μητέρα περνούσε τη διάβαση πεζών στη λεωφόρο Γεωργίου Παπανικολάου, κρατώντας το καρότσι, όπου μέσα ήταν το μωράκι, όταν τους παρέσυρε ένα αυτοκίνητο.

Μητέρα και βρέφος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Live News», είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας του βρέφους, που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, μίλησε στην εκπομπή για τα όσα είδε.

«Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει, γιατί γνωρίζω πως είναι επικίνδυνος ο δρόμος. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Η γυναίκα μου περνούσε τη διάβαση […], ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα…., δεν έτρεχε υπερβολικά -θέλω να είμαι δίκαιος– και ο κύριος ούτε είδε τίποτα… Χτύπησε τη γυναίκα, χτύπησε το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω», περιέγραψε.

«Ήταν λάθος μου, δεν έχει καλή σήμανση», λέει ο οδηγός

Από την πλευρά του, ο οδηγός που παρέσυρε μαμά και παιδί δηλώνει πως «ήταν λάθος του».

«Ήμουν στον δρόμο με το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση και φταίω κι εγώ, εννοείται. Ξαφνικά πετάχτηκε η γυναίκα με το παιδί στο καροτσάκι και ίσα ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι με το βρέφος κάτω στον δρόμο. Δόξα τω Θεώ, μαθαίνω ότι είναι καλά το παιδί, δεν έπαθε κάτι», επισημαίνει ο οδηγός του ΙΧ, μιλώντας στην εκπομπή του Mega.