Με δάκρυα στα μάτια και αναφιλητά ο πατέρας της 8χρονης, που χάθηκε για λίγες ώρες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η κόρη του και μαζί της όσοι την αναζητούσαν.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «LIVE News», ο πατέρας της οκτάχρονης ανέφερε: «Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βοήθησε να βρεθεί το παιδί μου. Σχολική εκδρομή… Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά! Η Αστυνομία ήρθε, η Πυροσβεστική ήρθε, η ΕΜΑΚ. Να τους έχει ο Θεός καλά όλους!».

Εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο το παιδί του εξαφανίστηκε για λίγες ώρες ανέφερε: «Το παιδί πήγε ως ένα σημείο και, απ’ ό,τι μας είπαν τα άλλα παιδιά, κατάφερε και πέρασε τον κεντρικό από πάνω.

Βγήκε από ένα ξέφωτο και κατάφερε, βγήκε απέναντι, και πέρασε τον κεντρικό, γι’ αυτό αργήσαμε να τη βρούμε. Έχασε τον προσανατολισμό του. Μόνο του ήταν. Ήταν με ένα παιδάκι μέχρι ένα σημείο, το άλλο το παιδάκι γύρισε, η δική μου έκατσε λίγο και μετά έχασε τον προσανατολισμό του. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά».