Εφιάλτης έγινε για μια γυναίκα η φάρσα που σκαρφίστηκε κάποιος εναντίον της. Το κουδούνι του σπιτιού της χτύπησε, ο άνδρας στο θυροτηλέφωνο της είπε ότι έφτασε η παραγγελία της, όμως εκείνη δεν είχε παραγγείλει.

Έπειτα τηλεφώνησε στο κατάστημα για να ξεκαθαρίσει το «μπέρδεμα» που κατά την άποψή της είχε συμβεί. Το κατάστημα όμως την ενημέρωσε πως η παραγγελία είχε γίνει από λογαριασμό με τα δικά της στοιχεία.

«Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει κόλαση η ζωή μου, γιατί το βράδυ έρχονται παραγγελίες συστηματικά, αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Έχουν ξεκινήσει και μου στέλνουν παραγγελίες ντελίβερι που δεν έχω κάνει.

Οι παραγγελίες στο όνομά της γίνονται από κάποιον άγνωστο συστηματικά, με την ίδια να πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο για τις παραγγελίες που δεν έκανε ποτέ εκείνη.

«Ξαφνικά άρχισαν να μου χτυπάνε και το κουδούνι. Όχι τα παιδιά των ντελίβερι, κάποιος άλλος και να με βρίζουν και να μου λένε: “Έχεις παραγγελία. Κατέβα κάτω βρε…”». «Έχουν υποστεί και ζημιά τα μαγαζιά, ετοιμάζουν τις παραγγελίες και τις φέρνουν και τις παίρνουν πίσω. Μετά επειδή κάποια από τα μαγαζιά άρχισαν να υποψιάζονται ότι είναι φάρσες, έχουν ομαδικές (σ.σ. συνομιλίες) στην εστίαση και γράψανε ότι «είναι φάρσα, σε αυτό το όνομα μην στέλνετε παραγγελίες».

Σκέφτηκε πως αν έγραφε το όνομα στο κουδούνι θα γλίτωνε, όμως φαίνεται πως ο δράστης ήξερε πολύ καλά. «Μόνη μου δεν υπήρχε τρόπος να το διακόψω και ούτε με την αστυνομία βρήκα άκρη να το διακόψω. Κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισαν να γίνονται επαναλαμβανόμενα και κατάλαβα ότι δεν πρόκειται περί λάθους και μου είπαν ότι: “Είναι φάρσα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”. Έχω υποψιαστεί ποιος μου χτυπάει το κουδούνι, έχω αναγνωρίσει μια φωνή αλλά μέχρι εκεί».