Μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιου του ζευγαριού, ο δράστης «γάζωσε» το αμάξι στο οποίο βρίσκονταν μέσα (σταμετημένοι) η γυναίκα και ο άνδρας, στον Βύρωνα, με τον 32χρονο πατέρα του παιδιού να πεθαίνει ακαριαία και την 37χρονη μητέρα-συνοδηγό να τραυματίζεται ελαφρά. 

Το παιδί έπαιζε εκείνη την ώρα σε παραπλήσιο πάρκο και είδε το περιστατικό. Έτρεξε προς το σημείο και φώναζε: «Βοήθεια! Ο μπαμπάς μου!».

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο, σύμφωνα με όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το χρονικό του συμβολαίου θανάτου

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν ένας οδηγός μηχανής πλεύρισε και «γάζωσε» αμάξι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 32χρονος άνδρας, του οποίου το παιδί είδε με τα μάτια του τον πατέρα του να δολοφονείται.

Τα δύο θύματα, ο άνδρας που πέθανε και η γυναίκα που τραυματίστηκε, επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ και περίμεναν στο σημείο, γιατί το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο, που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσικλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταμάτησε στη μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Οι εκτελεστές παρακολουθούσαν μεθοδικά την οικογένεια

Ο 32χρονος μετά τις δολοφονίες, που είχε διαπράξει το 2021 και το 2022 στην Αλβανία, είχε καταφύγει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, ενώ μέχρι πρόσφατα έμενε στο Ντουμπάι, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Οι Αρχές πιθανολογούν ότι ο 32χρονος σχετιζόταν με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και γι’ αυτό έμενε σε διαφορετικές χώρες, ώστε να καλύπτει τα ίχνη του.

Την τελευταία εβδομάδα ο 32χρονος ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να δει τη σύζυγο και το παιδί του.

Όλα δείχνουν πως οι εκτελεστές του 32χρονου παρακολουθούσαν μεθοδικά τη σύζυγο και το παιδί του στην Ελλάδα, με το εν ψυχρό «χτύπημα» να γίνεται μπροστά στα μάτια του μικρού.