Στο σημείο που χθες γκρέμισε τις μπάρες, στα διόδια Πελασγίας, βρίσκεται από το πρωί ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, μιας και όπως υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του ALTER «δεν θα κάνουμε πίσω, μιλάμε για δίκαια και ιερά ζητήματα».

Ο κ. Γκλέτσος παραπέμθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, καθώς χθες με τη χρήση μπουλντόζας γκρέμισε τις μπάρες των διοδίων προκειμένου οι πολίτες της Λαμίας να μην πληρώνουν χαράτσι για τις μετακινήσεις τους.

«Ο φτωχός αγρότης δεν μπορεί την ώρα που μετακινείται από τη μία περιοχή στην άλλη για να μαζέψει τις ελιές, να πληρώνει διόδια. Το αγροτικό μεροκάματο δεν φτάνει ούτε για τα διόδια», επισημαίνει.

«Και δεν είναι μόνο ο αγρότης. Ο γέροντας που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ πρέπει να πληρώσει 5,20 για να πάει στο Κέντρο Υγείας του δικού του δήμου και να επιστρέψει», τονίζει αγανακτισμένος ο δήμαρχος.

Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε επίσης και για τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης, που από χθες έχουν καταργηθεί, ενώ μίλησε για κοροϊδία των αρμοδίων που επικαλούνται τις απαλλοτριώσεις για τη διάνοιξη των δρόμων.