Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον θάνατο της 24χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έκανε μπάνιο στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή πέθανε ενώ ήταν στην μπανιέρα με τον πατέρα της να λέει πως του έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα.

Από την ΕΛ.ΑΣ. παραγγέλθηκε η νεκροψία-νεκροτομή για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Οι Αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και προκρίνουν το σενάριο της ηλεκτροπληξίας.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από τις πληροφορίες ότι οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο μπάνιο, ενώ ήταν μόνη της, ενώ είχε ανοικτό θερμοσίφωνα, καθώς και από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστα τα λεπτά που έλλειπε ο σύντροφός της.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (27/10) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και οι μαρτυρίες των γειτόνων ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη βρέθηκε νεκρή.

«Όταν μιλούσα μαζί της μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα»

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Live News την Πέμπτη (26/10) ο πατέρας της 24χρονης είπε πως θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατό της.

«Ήταν γερή, δεν είχε πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να το καταλάβω» δήλωσε.

«Εγώ όταν μιλούσα μαζί της μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», πρόσθεσε στη συνέχεια, καθώς η 24χρονη έμενε τελικά με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.