Τα δραματικά βίντεο από τον Βόλο δεν έχουν σταματημό, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε lockdown. Σε ένα νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφεται η στιγμή που πεζογέφυρα στην περιοχή του Βόλου καταρρέει, αφού τα ορμητικά νερά την παρασέρνουν στο ρέμα.

Η ξύλινη γέφυρα δεν άντεξε την ορμητική δύναμη του ρέματος και έγινε χίλια κομμάτια, όταν αυτό υπερχείλισε μετά την τεράστια ποσότητα βροχής που έχει πέσει από σήμερα το πρωί στον Βόλο. Για την ασφάλεια των πολιτών, το 112 έχει στείλει μήνυμα στους κατοίκους του Βόλου να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ

Από το πρωί, ο Βόλος δοκιμάζεται από την κακοκαιρία Daniel, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο. Για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει πως τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια) και την ανατολική και νότια Πελοπόννησο

β. κατά περιόδους στη δυτική Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Επιπλέον μέχρι το απόγευμα θα επηρεαστεί η Ήπειρος, τα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Αττικής.