Υλικά
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 600 γραμμάρια κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 200 γραμμάρια κρέμα κάστανο
- 50 γραμμάρια μαύρο ρούμι
- 200 γραμμάρια σαντιγί 35%
- βατόμουρα
- μούρα
- τσαμπάκια φραγκοστάφυλο
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε αφρατεύοντας στο μίξερ, το βούτυρο και την κρέμα κάστανο, πολύ καλά μέχρι να διογκωθεί το μίγμα και να ασπρίσει.
- Συνεχίζουμε ρίχνοντας σταδιακά την κρέμα ζαχαροπλαστικής και προσθέτουμε το ρούμι.
- Αποσύρουμε τον κάδο του μίξερ και με την βοήθεια μίας σπάτουλας ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την σαντιγύ. Για γαρνίρισμα προτείνονται μούρα, βατόμουρα και τσαμπάκια φραγκοστάφυλο.
- Αυτή την παρασκευή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε είτε σερβίροντάς την σε ποτήρι, είτε πάνω από παντεσπάνι σε τούρτες.