Υλικά

  • 150 γραμμάρια βούτυρο
  • 600 γραμμάρια κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • 200 γραμμάρια κρέμα κάστανο
  • 50 γραμμάρια μαύρο ρούμι
  • 200 γραμμάρια σαντιγί 35%
  • βατόμουρα
  • μούρα
  • τσαμπάκια φραγκοστάφυλο

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε αφρατεύοντας στο μίξερ, το βούτυρο και την κρέμα κάστανο, πολύ καλά μέχρι να διογκωθεί το μίγμα και να ασπρίσει.
  2. Συνεχίζουμε ρίχνοντας σταδιακά την κρέμα ζαχαροπλαστικής και προσθέτουμε το ρούμι.
  3. Αποσύρουμε τον κάδο του μίξερ και με την βοήθεια μίας σπάτουλας ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την σαντιγύ. Για γαρνίρισμα προτείνονται μούρα, βατόμουρα και τσαμπάκια φραγκοστάφυλο.
  4. Αυτή την παρασκευή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε είτε σερβίροντάς την σε ποτήρι, είτε πάνω από παντεσπάνι σε τούρτες.