Υλικά 227 γραμμάρια φέτες καπνιστό ζαμπόν 142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή τυρί κρέμα 1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα Καρυκεύματα ½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος Λίγη πάπρικα Σέλινο για γαρνιτούρα Εκτέλεση Κόβετε τις φέτες από το καπνιστό ζαμπόν στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά. Τυλίγετε τα κομμάτια του ζαμπόν σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα. Μπήγετε από μια οδοντογλυφίδα και σερβίρετε γαρνιρισμένα με φρέσκο σέλινο.