Υλικά
- 5 φύλλα ζελατίνας
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- 50 γραμμάρια νερό
- 50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα
- 600 γραμμάρια βατόμουρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα βατόμουρα στο μπλέντερ να γίνει πουρές.
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας, τον πουρέ βατόμουρου και το χυμό.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.