Υλικά

  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 συσκευασία μπισκότα της αρεσκείας σας
  • 12 αυγά
  • 80 γραμμάρια μαλακό αλεύρι
  • 380 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 κιλό κουβερτούρα
  • 380 γραμμάρια ζάχαρη

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος, την κουβερτούρα και τον καφέ να λιώσουν σε μέτρια φωτιά.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μείγμα της κατσαρόλας το αλεύρι τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.

Σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη και σταδιακά ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο της κατσαρόλας.

Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, το αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο τετράγωνο ταψάκι και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς (σε προθερμασμένο φούρνο) για 18 λεπτά.