Υλικά

  • 600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
  • 160 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • 1κουταλιά του γλυκού κουρκούμη
  • βούτυρο για το ταψί
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.

Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.