Υλικά
Υλικά για 2-4 άτομα
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 φακελάκι ζελέ σε σκόνη χωρίς γεύση και άχρωμο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
λίγο σογιέλαιο
1 κουτί ροδάκινο κομπόστα έτοιμη ή σπιτική αν έχετε ακόμα καλύτερα
200 ml γάλα καρύδας
Εκτέλεση
Διαλύουμε το ζελέ σε ζεστό νερό (σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων) και την αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά μέχρι να αποκτήσει παχύρευστη μορφή.
Στο μπλέντερ, προσθέτουμε τα ροδάκινα (μπορούμε να φυλάξουμε 2 κομμάτια για γαρνιτούρα), και σχεδόν όλο το σιρόπι της κομπόστας (ανάλογα με το πόσο κρεμώδη θέλουμε να βγει η μους), το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το ζελέ. Χτυπάμε καλά όλα μαζί στο μπλέντερ.
Λαδώνουμε ελάχιστα ένα πυρέξ, και ρίχνουμε το μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει για 2-3 ώρες. Αφού πήξει, το στολίζουμε με τα ροδάκινα που φυλάξαμε και σερβίρουμε.