Υλικά
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Στο τέλος, αφού έχει πήξει η κρέμα, προσθέτουμε λίγο λικέρ.
Κόβουμε τα σαβαγιάρ κομματάκια σε στρογγυλό πυρέξ και ρίχνουμε την κρέμα από πάνω.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες και γαρνίρουμε με σαντιγί.
Υλικά
100 γρ. σαβαγιάρ
100 γρ. κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 ποτήρι αλεύρι
1 λίτρο γάλα
2,5 φλιτζάνια ζάχαρη
Λίγο λικέρ