Υλικά
Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα φιστίκια στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν λεία. Ζεσταίνουμε λάδι στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού και το τηγανίζουμε 5 λεπτά.
Ρίχνουμε την τάμαριν σως και το νερό. Αφού πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να πήξει η σάλτσα.
Υλικά
1 φλιτζάνι φιστίκια
1 κομμένο κρεμμύδι
6 κόκκινες καυτερές πιπεριές κομμένες
1 κουταλιά σούπας τάμαριν σως
1/4 φλιτζανιού λάδι
3/4 φλιτζανιού νερό