Υλικά
Σε κατσαρόλα βάζετε λάδι να κάψει και ρίχνετε το μοσχαράκι το αφήνετε να τζιγαρίσει πολύ καλά το κρέας για αρκετά λεπτά.
Όταν θα έχει ροδίσει καλά, το αφαιρείτε από τη κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι και την καυτερή πιπεριά. Τα αφήνετε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτετε το τσίλι, το κύμινο και τα λουκάνικα, τα τηγανίζω για μερικά λεπτά ανακατεύοντας και ρίχνετε το κρέας με τη ρίγανη, τις ντοματούλες, τις πιπεριές και τον ζωμό (αφού τον έχετε αραιώσει με νεράκι).
Μόλις το νερό πάρει μία βράση, σκεπάζετε, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε για 60 λεπτά ώσπου να μαλακώσει το μοσχαράκι. Ρίχνετε μέσα το φασόλια και ανακατεύετε για 5 λεπτά.
Πασπαλίζετε με ένταμ ή γραβιέρα και κρέμα γάλακτος (ελάχιστη) και σερβίρετε!
Υλικά για 2-4 άτομα
1200 γραμμάρια μοσχάρι (κομμένο σε κύβους)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη (χωρίς τους σπόρους)
2 πιπεριές κόκκινες γλυκές
1 κουταλιά του γλυκού τσίλι σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κύμινο
λουκάνικο χωριάτικο (κομμένα σε μικρά κομμάτια)
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή
1 κονσέρβα κον-κασέ
2 κύβοι ζωμό βοδινό
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (στραγγισμένα και ξεβγαλμένα)
αλάτι
ελαιόλαδο
Για το σεβίρισμα προαιρετικά:
Ένταμ ή γραβιέρα
καυτερές πιπεριές
κρέμα γάλακτος