Υλικά
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας.
Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά και η σάλτσα είναι έτοιμη.
Αν τη συνδυάσουμε με κρέας, καλό είναι να το βάλουμε μέσα στη σάλτσα για 60 λεπτά, να μαριναριστεί.
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας ουίσκι
2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr