Υλικά
Ως ένα από τα πιο λαχταριστά θαλασσινά, οι γαρίδες αρέσουν στους περισσότερους. Μόνο που μοιάζουν μπελαλίδικες.
Είτε κατεψυγμένη είτε φρέσκια, η γαρίδα γίνεται με πολλούς τρόπους και στέφεται βασίλισσα σε όποια συνταγή κι αν μπει.
Ένας από τους γρηγορότερους και πιο απλούς τρόπους να τη φτιάξεις είναι να τη σοτάρεις στο τηγάνι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι γαρίδες, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, μία κουταλιά βούτυρο, μία σκελίδα σκόρδο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.