Υλικά
Μένουμε σπίτι όλη μέρα για καλό μας και πηγαινοερχόμαστε στα ντουλάπια και το ψυγείο, καθώς τι άλλο να κάνεις όλες αυτές τις ώρες;
Όπως επιβεβαιώνει μάλιστα το Bloomberg, οι πωλήσεις σε σνακ έχουν εκτοξευτεί τις μέρες της καραντίνας και της κοινωνικής απομάκρυνσης.
Σε αυτό έρχεται να μας βοηθήσει η διατροφολόγος και συγγραφέας Lisa Young, προτείνοντας πρακτικές συμβουλές για να τρώμε υγιεινά και με μέτρο.
«Φτιάξτε πρόγραμμα», μας λέει, καθώς η άναρχη νέα καθημερινότητα μάς αποπροσανατολίζει και καταφεύγουμε στο φαγητό για παρηγοριά και νόημα. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό χρειαζόμαστε, όπως και κάθε άλλη φορά στο παρελθόν δηλαδή.