Υλικά
- 8 μπούτια κοτόπουλου
- 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα
- 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 4 γλ. λάδι ψιλοκομμένο τζίντζερ
- 1 κ. γλ. λάδι σκόνη τσίλι
- 1 πρέζα τριμμένο κουρκουμά
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. λάδι καρύδας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα μπούτια κοτόπουλου, τις ντομάτες, το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σκόνη τσίλι, τον κουρκουμά και το αλάτι σε μια μεγάλη, κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
- Σοτάρετε ανακατεύοντας μέχρι το κοτόπουλο να αρχίσει να ροδίζει.
- Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράστε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει, περίπου 45 λεπτά.
- Πασπαλίστε με λάδι καρύδας για να σερβίρετε (αν το χρησιμοποιήσετε).