Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 5 κ. σ. μέλι
  • 10 ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας μέντας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεταλλικό μπολ, που είναι ασφαλές για κατάψυξη, ανακατέψτε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Ανακατέψτε το μέλι και τον δυόσμο σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το μέλι πάνω από το γιαούρτι και ανακατέψτε μερικές φορές, ώστε το μέλι να σχηματίσει χρυσαφί «κορδέλες» στο γιαούρτι, αλλά να μην ομογενοποιηθεί εντελώς.
  3. Καλύψτε το μπολ και καταψύξτε για 1 έως 2 ώρες.