Υλικά
- 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
- 350 γρ. τόφου (τυρί από γάλα σόγιας)
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκα βατόμουρα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μέλι και το τόφου και ανακατέψτε.
- Πολτοποιήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν, ξύνοντας τις πλευρές του μπλέντερ με μια μαρίζ, ώστε να μην έχετε απώλειες.
- Μοιράστε την κρέμα λεμονιού ομοιόμορφα σε τέσσερα μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος. Γαρνίρετε κάθε μερίδα με βατόμουρα και λίγο ξύσμα λεμονιού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε στο ψυγείο.