Υλικά

  • 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
  • 350 γρ. τόφου (τυρί από γάλα σόγιας)
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα βατόμουρα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μέλι και το τόφου και ανακατέψτε.
  2. Πολτοποιήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν, ξύνοντας τις πλευρές του μπλέντερ με μια μαρίζ, ώστε να μην έχετε απώλειες.
  3. Μοιράστε την κρέμα λεμονιού ομοιόμορφα σε τέσσερα μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος. Γαρνίρετε κάθε μερίδα με βατόμουρα και λίγο ξύσμα λεμονιού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε στο ψυγείο.