Υλικά

  • 350 γραμμάρια σολομό χωρίς δέρμα κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
  • 1 αυγό
  • 50 γραμμάρια πίτουρο βρώμης
  • 1 κουταλάκι σόγια σως
  • 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • Μισό κουταλάκι πιπέρι
  • Μισό κουταλάκι αλάτι
  • Μισό κουταλάκι πάπρικα
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 1 ποτήρι ψιλοκομμένο κολίανδρο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
  2. Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.