Υλικά

  • Για το ρολό
  • 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια θυμαριού
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλο με την πέτσα τους
  • 12 πλατιές λωρίδες μπέικον
  • Για τη σως
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Αλατίζετε, πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
  2. Τυλίγετε κάθε φιλέτο με 3 λουρίδες μπέικον συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα.
  3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς , βάζετε τα φιλέτα πάνω στη σχάρα του φούρνου με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα και μέχρι να ροδίσουν καλά. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε για ακόμα 10 λεπτά.